donderdag 5 april 2012

Dag 9 : Seaworld

Vandaag weer een dagje vroeg op staan. De dag begon moeizaam en het ontbijt heb ik maar even overgeslagen. Ik zat letterlijk nog vol van het eten gisteravond laat. We waren zo bij Seaworld, dit park ligt 10 minuten van het hotel af.

Aangekomen in het park zijn we gelijk naar de attractie mantis geweest. Dit is een nieuwe attractie waarbij je onder de kar hangt. Je wordt voordat de attractie start gekanteld zodat je de superman pose aanneemt. Het lijkt als of je vliegt en er worden heel wat g-krachten uitgeoefend op je. Deze attractie is zeker een aanrader. Daarna was het tijd om de tweede en laatste achtbaan te pakken van dit park. Dit is de attractie kraken, bij deze attractie hang je onder het wagentje. In deze attractie kwam ik er achter dat ik niet in alle harnassen pas :D. Gelukkig hebben ze ook harnassen voor de iets grotere mensen, deze attractie was wat heftiger dan de mantis. De attractie bevatte meer kurkentrekkers en loopings, dan was op een nuchtere maag zat heftiger dan verwacht. Gelukkig duurde de attractie niet zo lang.

Op naar de shows van Seaworld, hier staan ze toch wel om bekend. De eerste show die we gepakt hebben was een piratenshow met zeeleeuwen. Deze show bevat veel humor maar het publiek moest nog een beetje wakker worden. Het verhaal gaat over een piraat die een schat zoekt. Tegen het einde van de show was het publiek wakker en werd er hard gelachen.

De tweede show die we gepakt hebben was shamu, dit is de main attractie van het park. Hierin worden orka's gebruikt om een show te geven. De show begon met het standaard eren van de militairen die voor hun land gevochten hebben. Daarna begon de show, het is indrukwekkend hoe groot de orka's zijn en wat ze allemaal geleerd kan worden. Gelukkig zaten Daan en ik bovenaan want zeker de eerste 10 rijen werden zeiknat gemaakt door de orka's. Het enige wat jammer is dat er geen mensen meedoen is de show, schijnbaar is dit in het verleden fout gegaan waardoor ze dit niet meer doen.

Op weg naar de derde attractie liepen we langs een wildwaterbaan Atlantis. Het leuke van deze attractie is niet de attractie zelf maar je kan zelf tegen betalen invloed uitoefenen op de attractie. Je kan op bepaalde punten van de attractie waterstralen activeren. Je kan in totaal 8 stralen activeren maar er zijn maar 2 punten interessant. Het leuke hiervan is dat deze punten na de hoogtepunt van de attractie is. Mensen die denken niet nat geworden te zijn maar daar kan je verandering in brengen. Na daar even gekeken te hebben zijn we doorgelopen naar de show pets ahoy.

Deze show wordt voornamelijk door showdieren uitgevoerd. De show bevat oa. Ratten, eenden, varkens, honden, katten, stinkdieren en etc. Deze show was ook vermakelijk om te zien. Daarna zijn we doorgegaan naar de shark encounter. Dit is een grote aquarium waar je doorheen kan lopen. Leuk om een keer mee te maken.

Op naar de laatste show, dit was de dolfijnenshow. Dit is een combinatie van een musical en een dolfijnenshow. Dit was zeker een goede show waarbij het personeel meedeed. Het is gaaf om te zien hoe sterk die dolfijnen zijn door bijvoorbeeld mensen te dragen, de lucht in te zwemmen en voort te duwen.

Na deze show werd het tijd om wat mensen nat te maken bij de attractie Atlantis. Daan en ik gingen op de twee beste spots staan, dit zijn de spot 4 en 6. Met spot 4 krijg je het voor elkaar om een waterstraal recht in de boot te schieten en met spot 6 kun je de hele boot mee nat maken. W hebben hier wel een half uur gestaan om mensen nat te maken. Het beste vermaak blijkt toch altijd weer leedvermaak :D.

Het was inmiddels rond 4 uur en we hadden het wel weer gezien in dit park.vwe wouden de mantis nog pakken maar de rij hiervoor was te lang. We kunnen altijd nog terugkomen. Tijd om wat te gaan eten. Dit keer kozen we weer voor makkelijk en kozen we voor popeys. Deze tent heeft goede kip en garnalen en gratis refills.

Voor de rest van de avond hebben we niet veel meer gedaan. Daan heeft nog even gekeken bij een pets store of hij iets leuks kon vinden voor de honden en ik heb wat tv gekeken. Toen hij terug kwam was hij nog even langs de wal-Mark gegaan en het Ben & Jerry ijs meegenomen. Het voordeel van het in Amerika zijn is dat ze hier een stuk meer smaken hebben dan in Nederland.

Rond 10 uur zijn we gaan slapen aangezien we morgen naar island of adventure gaan. Dit park gaat al om 8 uur open en we hebben besloten om half 7 op te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten